Problémás bőrre kínálnak megoldást a Zeina saját fejlesztésű kozmetikumai

A Zeina Kft. kozmetikai termékek gyártásával, nagykereskedelmi és kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik.

Far Leilával a vállalkozás tulajdonosával beszélgettünk. 

 

Hogyan indult a vállalkozás?

Először szakmámból kifolyólag találkoztam a problémás bőrrel, majd a lányaimnál is előforduló extrém száraz bőrből fakadó hámfelület sérülésével, kísérleteztem a különböző márkákkal, úgymint a kozmetikai és a drogériásokkal, patikában kaphatókkal is. De ezek a termékek nem igazán váltak be. Így jött az ötlet, hogy miért nem valósítom meg az én elképzeléseimet 

Mi az, amit mindig szem előtt tartotok a vállalkozás kapcsán?

Szeretnénk, ha minél több ember elérhető áron kaphatná meg a minőségi termékeket. Igyekszünk a káros anyagokat minél jobban elkerülni és az alapanyagokat bio és vegán minősítésben beszerezni. 

Melyik terméketekre vagytok a legbüszkébbek?

Még a termék megjelenése előtt sikerült Európa szinten levédetni! Zeina® Kaktustea termékcsalád azon felhasználók számára lett életre hívva, akik elhívatottak a tudatos arcápolás mellett. Teljesen egyedi receptúra alapján kevert különböző ősi növényekből kinyert PREMIUM hatóanyagokat/szérumokat a megszokottnál magasabb százalékban kevertünk bele. Sikerült egy olyan termékcsaládokat létrehozni, amely nem csak a látszólagos bőrproblémákat kezelik, hanem tényleg segítenek a bőrnek mélyben is gyógyulni.  Jelenleg két termék van a piacon, és csomagként a legkeresettebb. 

Milyen termékeitek vannak? 

A Kaktustea Arckrémet száraz, normál és pattanásos bőrre alkottuk meg. Sok tini és egyaránt felnőtt küzd a száraz és pattanásos, gyulladt, hámsérült bőrükkel így nekik kiváló megoldás jelent. Viszont nagyon erős regeneráló, Anti-Aging és hidratáló hatása miatt száraz, normál és érett bőrre is egyaránt kifejti hatását. A Kaktustea Arctisztító, Sminkeltávolító és Tonizáló víz, különlegessége, hogy nem csak arctisztítóként, de tonicként is használhatod! Kiválóan hidratálja és ápolja bőröd; elősegítve a Kaktustea arckrém még hatékonyabb felszívódását. A termék maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket a bőr felszínéről valamint revitalizál és frissít, csökkenti a bőr gyulladásait, mind amellett, hogy rengeteg vitamint tartalmaz A-, B-6, B-12 és C-vitamint. Használata akár érzékeny bőrön is ajánlott, hiszen összetevői felüdülést jelentenek ezen felhasználók számára is. A kaktuszfüge és zöldtea levél kivonat látványos hatásának köszönhetően, az egyik legkomolyabb természetes kozmetikai összetevőknek számítanak. 

Mi az, amit kiemelnél a Zeina termékeivel kapcsolatban?

Minden termékünk bőrgyógyászok által tesztelt. Jelenleg már gyártási fázisban áll még 5 fajta termék, hogy ne csak a mamának és papának, de a babának is segíthessünk.

https://www.facebook.com/zeina.hungary

https://www.zeina.hu

Időpont: 
vasárnap, 2023, március 5 - 21:17

Állásajánlatok Kaposváron