Gálaműsorral köszöntötte a tavaszt a Roxínház

Több szempontból is első volt a Roxínház Szevasz Tavasz című gálaestje, amelyet háromszor is bemutattak a hétvégén Kaposváron.

 

Első alkalommal szerveztek ugyanis  a Roxínházban olyan válogatásműsort, amelyben az elmúlt évek legsikeresebb előadásaiból láthatták és hallhatták a legnépszerűbb dalokat a nézők. 

Első alkalommal álltak közösen színpadra a Roxínház felnőtt társulata és az utánpótlás társulat, a Roxínház Tanoda tagjai.

Első alkalommal hívták meg a Dél-Dunántúl régió polgármestereit és kulturális programjainak szervezőit, mégpedig azzal a céllal, hogy felhívják magukra a figyelmet, és bemutatkozzunk azoknak a döntéshozóknak is, akik még nem találkoztak a Roxínház előadásaival.  

 

 

A Szevasz, tavasz! gálaműsort két zártkörű előadás után vasárnap a nagyközönség is láthatta. A műsor keretében a nézők a legsikeresebb előadásokból - többek között a Hair, A dzsungel könyve, az Anconai szerelmesek előadásokból - láthattak részleteket, és bepillanthattak az operettek és a kuplék világába is.A kicsi és a nagy Roxínházasok is igazán kitettek magukért, hiszen egymás után jöttek a jobbnál jobb dalok, mindegyik látványos koreográfiával. Olajozottan, rendezetten és nagyon szervezetten ment a műsor. Szépek voltak a jelmezek, aranyosak a gyerekek és nagyon lelkesek a fiatalok(és a kevésbé fiatalok is.) Valóban élmény volt nézni, ahogy énekkel és tánccal igazi tavaszi hangulatot varázsolnak a színpadra a Roxínház tagjai.   (Fotó: Kozma Attila)

 

Időpont: 
hétfő, 2023, március 6 - 10:27

Állásajánlatok Kaposváron