Trendibox - divatos gyerekruhák és jó könyvek egy helyen

A TrendiBox.hu egy online webáruház ahol gyerekruhák és gyerekkönyvek rendelhetőek az ország bármely pontjára!

A vállalkozást egy házaspár Csapó-Jakab Anita és Csapó Levente alapította. Velük beszélgettünk.

 

Hogyan mutatnátok be a webáruházat?

A TrendiBox.hu oldalán igyekszünk nagy gonddal összegyűjteni és elérhető áron kínálni a legjobb minőségű gyerekruhákat. A szórakozás és a kikapcsolódás közben való fejlődés jegyében pedig nem maradhattak ki a gyerekkönyvek sem a webáruház repertoárjából. Olvasni TRENDI! A legpraktikusabb ajándékcsomagokat nálunk állíthatod össze!

Miért fontos nektek ez a vállalkozás?

A TrendiBox.hu egy új kis családi vállalkozás, de számunkra egy régi nagy vállalás. 3 gyerekes anya és egy informatikus feleségeként nem volt más választás, csakis egy gyerek témájú webáruház elindítása. A gyerekek öltöztetése és a nekik olvasott mesék válogatása a hétköznapjaink része. A témában való jártasság és a technikai megvalósítás magas színvonala így garantált!

 

Miért érdemes a TrendiBox.hu-n vásárolni?

Folyamatosan frissülő árukészlettel várjuk vásárlóinkat, akik többféle szállítási mód közül választhatnak.

 

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

Mivel Levente programozóként naprakész tudással rendelkezik, a webáruház technikai háttere folyamatosan fejlődik. Újabb és újabb ötleteket valósít meg, fejleszt, annak érdekében, hogy a vásárlók praktikusan, gyorsan és felhasználóbarát környezetben adhassák le rendeléseiket.

A Facebook oldalunkon pedig törekszünk egy közvetlen kapcsolat kialakítására, az érdeklődőkkel.

 

Mi az, amit kiemelnél a termékek  közül?

A hétköznapi gyerekruhákon túl, az év aktuális alkalmaira, ünnepeire is felkészülünk. Így például karácsonyra, húsvétra, ballagásra, anyák napjára, az esküvői szezonra vagy épp egy fotózásra is találhatnak nálunk alkalmi szetteket.

Az aktualitások, és a komplexitás nagyon fontosak számunkra.

A nyár folyamán nem csak fürdőruhát, és baseball sapkát találnak meg nálunk, hanem igyekszünk testileg, lelkileg is felkészülni az óvoda indulására.

Az ovis szettek, praktikus ruhadarabok mellett, a legnépszerűbb ovira hangoló gyermekkönyveket is megtalálhatják az előrelátó szülők.

Mesélnétek egy érdekes történetet a Trendiboxról?

3 kislány szülei vagyunk, van egy kíváncsi 5 éves ikerpárunk, és egy másfél éves energiabombánk. Mellettük és velük együtt igyekszünk kézben tartani a vállalkozást. A lányok imádják nézegetni az érkező ruhákat és könyveket, amikből természetesen nekik is mindenre szükségük lenne. 

Liza jelenlegi tervei szerint „webshopos” lesz, ha felnő.

Panna pedig lelkesen modellt áll a ruhák fotózása során. Számunkra Ők a legszebbek, ennek ellenére nem láthatóak a lányok arcaik a fotókon, hiszen 5 évesen talán még nem tudnak reálisan dönteni ezen a területen.  

Milla elől leginkább rejtegetünk mindent, a termékek biztonsága érdekében, így nem ritka az éjszakai műszak.

 

https://trendibox.hu/

https://www.facebook.com/trendibox.hu

+36 70 326 80 88

 

Időpont: 
kedd, 2023, április 18 - 21:05

Giorgio Pizzéria és Étterem

 

Állásajánlatok Kaposváron