Hétvégére eláll az eső és eltűnnek a felhők, nyárias időnk lesz

 

Pénteken az ország nagy részén már több órára kisüt a nap, nyugaton, északnyugaton lehetnek még tartósabban felhős tájak.

Átmenetileg kisebb eső, zápor, esetleg zivatar csak elszórtan alakulhat ki. Csak helyenként élénkülhet meg az északi-északkeleti szél. Reggel általában 5 és 12, délután 18 és 27 fok között alakulhat a hőmérséklet, keleten mérhetjük a magasabb, nyugaton az alacsonyabb maximumokat.

 

Szombaton sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak néhol alakulhat ki futó zápor, esetleg zivatar. A keleties szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. Kora nyári időre van kilátás, 24 és 29 fok közé melegedhet a levegő a délutáni órákra.

 

Vasárnap is sokat fog sütni a nap, de elszórtan ezen a napon is kialakulhat átmeneti jelleggel futó zápor, esetleg zivatar. Többfelé élénk lesz a keleti-északkeleti szél. A csúcsértékek ezen a napon is 24 és 29 fok között alakulhatnak.

 

Hétfőn és kedden is napos-gomolyfelhős időre van kilátás, csak elszórtan alakulhat ki átmeneti jelleggel zápor, zivatar. A szél csak zivatarok környezetében támadhat fel. Délutánonként 24-28 fokot mutathatnak a hőmérők.

Giorgio Pizzéria és Étterem

 

Állásajánlatok Kaposváron