A hétvégén nyárias időre számíthatunk, a Balaton 21-22 fokos

Szombaton sok napsütés várható, de hajnalban a Dunántúlon helyenként lehetnek záporok.

Az északias szél sokfelé élénk, helyenként erős lesz. A csúcshőmérséklet 23 és 28 fok között alakulhat.

 

Vasárnap is alapvetően napsütéses idő várható. A légmozgás szerte az országban legyengül. A délután folyamán ezen a napon is várható gomolyképződés, melyből elszórtan, országszerte, de összességében kevés helyet érintően kialakulhatnak záporok, zivatargócok.  23 és 28 fok közé melegedhet napközben a levegő.

 

 Hétfőre labilisabb légköri helyzet kialakulása körvonalazódik egy hazánkat északról megközelítő frontnak köszönhetően. Marad a koranyárias hőmérséklet, de országszerte erős gomolyfelhősödések zavarhatják meg időről-időre a napsütést és az elmúlt napokhoz kepést többfelé alakulhat ki hevesebb zápor, zivatargóc Hétfőn 22 és 27, kedden 24 és 29 fok között alakulhat a legmagasabb hőmérséklet.

 

BALATONI ELŐREJELZÉS

 

A pünkösdi hosszú hétvégén sok napsütés várható a Balatonnál, nagyobb eséllyel szombat hajnalban és hétfőn fordulhatnak elő záporok, zivatarok. Az északi-északkeleti szél több alkalommal is élénk lehet. Délutánonként 23-26 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet. 11 és 16 óra között az UV-sugárzás a nagyon erős fokozatot is elérheti.

Giorgio Pizzéria és Étterem

 

Állásajánlatok Kaposváron