Tanulási tréning indul középiskolásoknak Kaposváron

Szerencsére az óvodás és az általános iskolás korosztálynak rengeteg lehetőség adott arra, hogy óvodán és iskolán kívüli képességfejlesztő foglalkozásokon vegyenek részt.

Viszont a középiskolásoknak a tantárgyi korrepetáláson kívül nem sok alternatíva kínálkozik. Márpedig az ő korosztályuk az, akiknél kiemelten fontos lenne a kommunikációs képességek, az önismeret fejlesztése. A megfelelő tanulástechnika kialakítása is elengedhetetlen ahhoz, hogy az iskolában hatékonyabban tudjanak teljesíteni. Ezek a készségek és képességek a felnőtt életben is nagyban befolyásolják a boldogulásunkat, így nem árt már a középiskolás évek alatt hangsúlyt fektetni ezeknek a tudatos fejlesztésére, akár egyetemre, akár kiváló szakembernek készül a fiatal.

Ezeket a szempontokat figyelembe véve dolgozta ki az Edukációs Tréning Középiskolásoknak elnevezésű programot Balogh Zita gyógypedagógus, logopédus, multikulturális nevelés tanára, felnőttképzési oktató.

A program 5 alkalmas, indul egy hétköznapi és egy hétvégi csoport is. A tréning 5 modulra épül, minden modul minden alkalommal megjelenik a foglalkozásokon. 

A kurzus további célja, hogy a különböző készségek és képességek fejlődése közben oldottan, jó hangulatban, sikerélményekkel távozzanak a résztvevők és a tanult technikákat hatékonyan tudják alkalmazni az iskolában és a mindennapokban is.

Az esemény facebook linkje: https://fb.me/e/6906XTkaj

Jelentkezési űrlap: https://forms.gle/mfSANF4XSq9D48at7

 

Időpont: 
hétfő, 2023, szeptember 18 - 21:01

Állásajánlatok Kaposváron