Pénteken 32 fok, szombaton már 22 - a hétvégén érkezik a hidegfront

Pénteken napközben többórás napsütésre szinte mindenhol számíthatunk.

Viszont délután, este északnyugaton és nyugaton helyenként zápor, zivatar kialakulhat. A déli-délnyugati szél élénk, erős lesz. Napközben 27 és 33 fok közé melegszik a levegő.

 

Szombaton reggel, illetve napközben egy hidegfront az északkeleti és a keleti tájak kivételével többfelé okoz esőt, illetve záporokat, zivatarokat. Nyugaton mérhetjük az alacsonyabb, értékeket 22 fok körüli értékekere számíthatunk. Többfelé élénk, erős lesz az északnyugatira forduló szél, zivatarok környezetében viharos lökésekre is számítani kell.

 

Vasárnap erősen felhős, borongós időre van kilátás, sokfelé újabb esőre, záporra, zivatarra is számítani kell. Az északi-északkeleti szél élénk, erős, nyugaton és északkeleten viharos lehet. Napközben 16-27 fok valószínű, délkeleten, valamint keleten lehet a legmelegebb.

 

Hétfőn és kedden már sok napsütésre számíthatunk, de hétfőn elszórtan még futó zápor, esetleg zivatar kialakulhat. Hétfőn még többfelé, kedden már kevesebb helyen lehet élénk a szél. Hétfőn 23 és 30, kedden 25 és 30 fok közé melegedhet a levegő.

 

 

 

Állásajánlatok Kaposváron