Terelés és forgalomkorlátozás az M7-esen a Balatonnál

Több helyen is terelésre és forgalomkorlátozásra számíthatnak a Balatonnál közlekedők az M7-es autópályán november elején – írja a Hírbalaton az Útinform tájékoztatása alapján.

 

Siófok térségében az M7-es autópályán a 98-as és a 107-es km között a bal pályát lezárták, a Budapest felé tartókat a szemközti oldal belső sávjára terelik, míg a határ felé a külső és a leállósáv járható. Budapest felé ezzel egyidőben a szabadi pihenőt is lezárták, illetve a Siófok centrum csomópontban sem le-, sem felhajtani nem lehet.

 

Balatonlellénél a 132-es és a 138-as km között a Letenye felé vezető oldalt lezárták, a forgalom az ellenkező oldalon irányonként egy-egy sávon halad. A munkavégzés miatt se le, se pedig felhajtani sem lehet az országhatár felé a 135-ös km-nél lévő Balatonszemes/Balatonlelle csomópontban. Értelemszerűen a 138-as jelű Balatonlelle pihenő sem használható Letenye felé.

 

Balatonfenyves térségében megváltozott a terelés, a 154-es és 162-es km között, immáron a Letenye felé vezető oldal van zárva.  Letenye felé a Táskai pihenőhely nem használható, a főváros felé viszont már igen. Fontos, hogy a 160-as jelű Balatonfenyves csomópontban jelenleg egyik oldalon sem lehet fel-, illetve lehajtani.

 

Új terelést építettek ki Holládnál is. A 172-es és a 176-os km között Letenye felé vezető sávokat lezárták, a járműveket átterelik az ellenkező oldal belső sávjára.A Budapest felől érkezők a 175-ös km-nél a Hollád csomópontban nem tudnak lehajtani, és ott a felhajtás sem lehetséges.

Állásajánlatok Kaposváron