Egymás után történnek a balesetek Somogyban

A havazás miatt több karambol is történt Somogy Vármegyében. 

 

Hármas karambol a 67-es főúton

 

Bőszénfa közelében forgalmi akadályra kell számítani.

Összeütközött egy nyerges vontató, egy kisteherautó és egy személygépkocsi a 67-es főút Bőszénfa és Antalszállás közötti szakaszán, a 22. kilométernél. A kaposvári hivatásos tűzoltók vonultak aki a balesethez, amelyhez a mentőket is riasztották. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

 

Összeütközött két gépkocsi a 61-es főúton

 

Mosdóson történt a baleset. Egymásba futott egy személyautó és egy autómentő a 61-es főúton, a Somogy vármegyei Mosdóson. A balesethez a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a személygépkocsit. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kel számítani.

 

Árokba hajtott egy autó a 681-esen, Berzencénél

 

Félpályán lezárták az érintett útszakaszt.Tetejével az árokba borult egy gépkocsi a 681-es főút 17-es kilométerszelvényénél, Berzence térségében. A járműben csak a vezetője utazott, aki saját erejéből ki tudott szállni. A balesethez a csurgói önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, félpályás útlezárás mellett dolgoznak. A helyszínre a berzencei önkéntes tűzoltók is elindultak.

 

Havazást, hószállingózást jelentettek a Dunántúlról. Esztergom, Sárbogárd, Fonyód és Harkány térségében havas eső esik. Tatabánya, Székesfehérvár, Paks, Salgótarján és Pest vármegyében szemerkél, esik az eső. Máshol borult, felhős, de csapadékmentes az idő.

A gyorsforgalmi utak burkolata az M86-os autóúton Csorna térségében latyakos, máshol sónedves a preventív védekezés okán. Egyedül az M3-as autópálya Hajdúnánás és Ófehértó szakaszain, valamint az M4-es autópályán és M43-as autópályán száraz a burkolat.

A fő és mellékutak a Dunántúlon mindenhol havas, latyakos, hókásás, az ország többi részén sónedves, vizes, egyedül a keleti határ mentén fordulnak elő száraz utak.

A látási viszonyok mindenhol jók, egyedül Kaposvár térségében közepes 100-300 méter közé eshet a látótávolság.

 

A fotó illusztráció

Állásajánlatok Kaposváron