Somogyban megszűnt a hóesés,de szél és köd is nehezíti a közlekedést

Útállapot és időjárás-jelentések, előrejelzések. Az adatok naponta többször frissülnek. A Magyar Közút információi folttérképen is megtekinthetők.

2023. december 07-én a 12:00-ig leadott jelentések alapján

 

 

Az ország középső területein és az északi országrészben továbbra is havazik, illetve szállingózik a hó. A déli országrészben, valamint Komárom, Dunakeszi és Salgótarján térségében havas eső, délen és a Nyírségben eső esik. A délnyugati országrészben ködös az idő. A Dunántúl nyugati felén megszűnt a csapadék.

A gyorsforgalmi utak burkolata jellemzően sónedves-nedves, de az M1-es bicskei szakaszán latyakos a burkolat. A nyugati országrészben felszáradóban az autópályák burkolata.

A főutak jellemzően vizesek, illetve sónedvesek, csak Komárom-Esztergom vármegye térségében kell számítani latyakos főúti szakaszokra. A középső országrészben, a Duna-menti vármegyék mellékútjai sokfelé még latyakosak, Balassagyarmat térségében havasak.

A délnyugati országrészben ködös az idő, Lenti térségében továbbra is 100 m alatti a belátható út hossza.

A Bakony környezetében és Fonyód térségében erős (40-59 km/h), a Kisalföld és a Mecsek környezetében közepes (30-39 km) szél fúj. Az ország túlnyomó részén gyenge a légmozgás, vagy szélcsend van.

Állásajánlatok Kaposváron