Sztrájk lesz a Volánbusznál december 10-én és 11-én

Kétnapos sztrájkot kezd vasárnap a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet .

 

 - A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet december 10-ére és 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál, a közlekedési társaság a sztrájk tervezett ideje alatt biztosítja az elégséges szolgáltatásokat, a várhatóan nem közlekedő járatok listája a honlapján érhető el - közölte a vállalat pénteken az MTI-vel. A LIGA Szakszervezetek szolidaritásáról és támogatásáról biztosította a sztrájkot szervező szakszervezetet.

A vasárnapi megváltozott menetrend itt elérhető.

    A Volánbusz Zrt. azt közölte, hogy a vállalatnál működő majdnem húsz érdekképviseletből eddig egyik sem jelezte csatlakozási szándékát a munkabeszüntetéshez.

    Jelezték, hogy az elégséges szolgáltatás keretében az első nap a járatok 80, a második nap pedig az 55 százaléka közlekedni fog, ez azt jelenti, hogy a Volánbusz a két nap során összesen mintegy 23 ezer kieső járattal tervez országszerte. Amennyiben az adott járatok közül az érintett autóbuszvezetők nem csatlakoznak a munkabeszüntetéshez és felveszik a munkát, akkor még több járat közlekedik majd menetrend szerint.

   MTI

 

Állásajánlatok Kaposváron