Kipróbáltuk a Carpet Mania kárpittisztító szolgáltatásait

Ahogyan egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla - https://kaposvariprogramok.hu/node/13963 - a Carpet Mania egy tavaly ősszel indult kárpittisztító vállalkozás Kaposváron.

Volt szerencsénk a napokban kipróbálni az egyik szolgáltatásukat, a szőnyegtisztítást. 

Az időpontegyeztetés zökkenőmentesen zajlott, a megbeszélt napon pontosan érkezett otthonunkba Gergő (Papp Gergely, a vállalkozás egyik alapítója) az ipari nedves-száraz porszívóval. Őszintén szólva a szőnyegeink állapotát elnézve kicsit szkeptikus voltam a végeredményt illetően. Ugyanis a gyerekszőnyeg nem festett túl szépen, volt rajta a céklafolton keresztül, ragasztón át szinte minden, hiába, egy évvel ezelőtt volt utoljára tisztítva, szeret a kislányunk a szőnyegen játszani, és előfordul, hogy enni is. 

A másik sarkalatos pont a nappali szőnyeg volt, ahol a már fent említett gyermek előszeretettel gyurmázik, és bizony előfordult, hogy néhány gyurmadarab a szőnyegen landolt, aminek beletaposás lett a vége. 

Egy harmadik szőnyegünk is tisztításra várt, de véleményem szerint azzal volt a legkisebb munka, ugyanis az valahogy megúszta ezeket a baleseteket.

Szóval Gergő jött, és mindenféle mellébeszélés nélkül neki is esett a munkának, teljes meglepetésünkre két óra alatt végzett is mindhárom szőnyeggel. Kellett néhány órát várni, a gyerekszőnyegnél kicsit többet is, amíg teljesen megszáradt. A foltok pedig eltűntek, a szőnyegek felfrissülten, és tisztán várják az újabb kihívásokat! 

A szolgáltatás, annak okán, hogy házhoz jönnek, nekünk kényelmesebb, és egyszerűbb. Hiszen nem kellett felgöngyölni a szőnyegeket, időpontot egyeztetni amikor elviszik, illetve visszahozzák, vagy nekünk elvinni a helyszínre, illetve nem voltunk akár napokon át szőnyeg nélkül. Már ki is szemeltük a következő „áldozatot”, legközelebb a kanapénk fog megújulni. 

 

Érdeklődés, és időpont egyeztetés: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=61550245822029

 

Időpont: 
vasárnap, 2024, április 28 - 20:09

Állásajánlatok Kaposváron