MÁV-Volán: így változik a menetrend Pünkösdkor

 - Pünkösdkor várhatóan sokan kelnek útra a közösségi közlekedés járatain, ezért érdemes elővételben megváltani a menetjegyeket,

illetve használni az automatákat, az online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV applikációban is; a háromnapos ünnep miatt a Volánbusz járatainak közlekedési rendje is módosul - közölte a MÁV-Volán-csoport szerdán az MTI-vel.

 

    Azt írták, hogy május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.

    Az utasforgalom szempontjából a kihasználtabb reggeli és délutáni InterCity vonatok szerelvényei a szokásosnál több kocsival közlekednek - tették hozzá.

 

    További kocsikat is forgalomba állítanak a tervezetten felül, ha az utasforgalom ezt megkívánja és a rendelkezésre álló járművek mennyisége ezt lehetővé teszi - írták.

 A háromnapos ünnep miatt a Volánbusz járatainak közlekedési rendje is módosul: május 19-én, pünkösdvasárnap munkaszüneti napon, 20-án, pünkösdhétfőn a hét első tanítási- és munkanapját megelőző munkaszüneti napon, 21-én, kedden a hét első tanítási és munkanapján érvényes menetrend szerint indulnak az autóbuszok.

MTI

 

Állásajánlatok Kaposváron