Dőltek a fák Somogyban kedden is a vihar miatt

Tíz esetben riasztották a somogyi tűzoltókat kedden. Főként a vihar tépázta fákat fűrészelték le az egységek.

Útra dőlt egy fa Fonyódnál. A helységnévtáblánál egy fűz borította be a fél úttestet. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók darabolták össze a fát, megszüntetve a forgalmi akadályt. 

 

Kidöntött egy távközlési oszlopot egy nagyméretű, letört faág Kötcse, Vásártéri útján. A siófoki hivatásos tűzoltók darabolták össze az ágat és eltávolították az oszlopot az útról. 

 

Böhönyén a bicikliútra dőlt egy fa. Kaposvár, Kőrösi Csoma Sándor utcájában három meggyfát döntött ki a vihar. Balatonvilágoson villanyvezetékre dőlt rá egy fa, ami magával rántott egy másik fát. Eltávolításához tűzoltói segítséget kértek a helyiek.  

 

Háromfelé repedt egy tizenöt méter magas juharfa törzse Siófokon, a Somogyi utcában. A fa egyik része egy kerítésre, a másik egy lakókocsira, valamint épületre dőlt. A lehasadt darabok egy olyan villanyóraszekrény felett lógtak, amely a város nyugati felének szennyvízátemelő szivattyúit látja el árammal. A baj megelőzése érdekében a város hivatásos tűzoltói mentőkötelek és egy erőgép segítségével eltávolították a fa veszélyes részeit.

 

Árokba csapódott egy személyautó kedd este Kéthelynél. A műszaki mentést végző marcali hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. Az eset során személyi sérülés nem történt. 

 

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített melléképület tetőszerkezete Siófokon, a Dózsa György utcában. A tűz a villanyóra szekrényből indult, majd átterjedt a padlásra, ahol használati tárgyak égtek. A lángok a lakóházat nem érintették, csupán füsttel telt meg az emelet, amelynek átszellőztetéséről a város hivatásos tűzoltói gondoskodtak.

Időpont: 
szerda, 2024, június 5 - 19:29

Állásajánlatok Kaposváron