Kigyulladt a búzatábla Jutában, baleset Fonyódon - ez történt a hétvégén

Négy tűzesetnél és hét műszaki mentésnél kérték a somogyi tűzoltók segítségét az elmúlt hétvége során.

Pénteken egy személyautó vadat gázolt, majd egy másik kocsinak csapódott Fonyódon, a 7-es főút 144-es kilométerszelvényénél. A balatonboglári önkormányzati és a fonyódi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket és közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében. A két autóban csak a sofőrök utaztak, egyiküket a mentők kórházba szállították.

 

Árokba hajtott egy személyautó péntek délután a 67-es főúton, Bőszénfa és Simonfa között. A baleset következtében a gépkocsi megpördült, végül a kerekein állt meg. A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek a sofőrje megsérült a balesetben.

 

Kigyulladt a búzatábla Juta külterületén, Péterpusztán szombat délután. A csaknem száz négyzetméteren felcsapó lángokat a kaposvári hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal rövid időn belül eloltották.

 

Véletlenül bezáródott egy személyautó ajtaja, a kocsiban pedig egy kisgyermek rekedt Balatonmáriafürdőn, szombat délután. Amikor a sofőr nem tudta kinyitni az ajtót, azonnal segítséget kért. A helyszínre a marcali hivatásos és a balatonkeresztúri önkéntes tűzoltók vonultak. A Marcali Katasztrófavédelmi Kirendeltség polgári védelmi felügyelője éppen a közelben járt, és még a tűzoltó egységek kiérkezése előtt betörte a jármű egyik ablakát és épségben kiszabadította a gyermeket.

 

Összeütközött két személyautó a 67-es főúton, Zselicszentpál környékén. A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben senki sem sérült meg.

 

Fotó: Kaposvár HTP

Időpont: 
hétfő, 2024, június 17 - 20:01

Állásajánlatok Kaposváron