Palvin Barbi ruháját is elárverezik a Csikyben

Időpont: 
2020/03/08 - 19:00

A ZeneVarázslat Négykezes Zongoraverseny egy nagyszabású, látványos gálaműsorral zárja le öt napos versenyét a Csiky Gergely Színház színpadán március 8-án. 

A korszakokat átívelő gálaműsor első felében a Kossuth-díjas Balázs János zongoraművész koncertje kápráztat el bennünket, amelyet Méhes Csaba pantomim művész produkciója követ.

A második részben Várnagy Andrea zongoraművésznő és Farkas Lili négykezes zongorajátékát követően érkezik hozzánk a Kossuth-díjas Bogányi Gergely, aki saját fejlesztésű zongoráján, a világszerte nagy elismerésnek örvendő Bogányi zongorán játszik, miközben artisták és táncművészek keltik életre a zenét - többek között Vellai Krisztina légtornász egyedi produkcióját is megcsodálhatjuk.

Az est különlegessége a “Legyen a zene mindenkié” jótékonysági kezdeményezés a Csiky Gergely Színházért Alapítvány és a ZeneVarázslat jóvoltából - a színház színművészei magyar és külföldi hírességek nagyértékű ruháiban vonulnak végig a színpadon, mely divatbemutató egy nemzetközi online aukciót indít el, ahol Palvin Barbara, Zimány Linda, Iszak Eszter, Bélavári Zita és Dylan Sprouse által felajánlott ruhák kerülnek árverésre. A befolyt összegből új hangszereket biztosítunk hazai és határontúli zeneiskolák számára, hogy több gyermeknek tegyük elérhetővé a zenetanulás lehetőségét. 

Az esemény házigazdái:

Várnagy Andrea zongoraművésznő, a ZeneVarázslat alapítója és főszervezője

Takács Bence, a TV2 Mokka műsorvezetője

 

Rendező: Pál Dániel Levente

Adománygyűjtés ötletgazdája és főszervezője: Palvin Anita

 

Felajánlók köre: 

Bélavári Zita - divattervező

Iszak Eszter - műsorvezető, modell, az Isaan márka alapítója és tulajdonosa

Palvin Barbara - modell

dr. Zimány Linda - jogász, műsorvezető

Dylan Sprouse - színész

 

Modellek szerepében:

Krajcsi Nikolett

Mikecz Estilla

Nyári Szilvia

Szabó Nikolett

Zsíros Linda

Benedek Dániel

Stefánszky István

 

 

Jegyinformációk: 

Csiky Gergely Színház Jegyiroda

7400 Kaposvár Rákóczi tér 1.

82/511-207, 208

jegyiroda@csiky.hu

Facebookos játékaink szabályzata