Nem indul el a hajózási szezon áprilisban

A koronavírus járvány miatt kialakult egészségügyi veszélyhelyzetre való tekintettel áprilisban a személyhajózási szolgáltatások szünetelnek.

 

 

A koronavírus járvány következtében kialakult egészségügyi veszélyhelyzetre való tekintettel a hagyományos húsvéti hajózási szezonindulás a Balatonon elmarad, április hónapban a személyhajózási szolgáltatások szünetelnek. A Balatoni Hajózási Zrt, természetesen folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírussal kapcsolatos híradásokat és kormányzati kommunikációt, ennek megfelelően a szezonindulás pontos dátumáról a későbbiekben adnak tájékoztatást. 

A kompközlekedés is változik:

 

A koronavírus járvány miatt kialakult egészségügyi vészhelyzetre való tekintettel a BAHART 2020.03.24-től az alábbi átmeneti utazási feltételekkel biztosítja a szolgáltatást a rendelkezések visszavonásáig:

Az előzetesen meghirdetett éves menetrendben rögzített információkhoz képest módosul az aktuális menetrend és napi üzemelési időszak:

  • Szántódrév kikötőből az első járat 7.00 órakor, az utolsó járat 19.00 órakor indul, a köztes időszakban 60 percenként indul a komp, minden egész órakor.
  • Tihanyrév kikötőből az első járat 7.15 perckor, az utolsó járat 19.15 perckor indul, a köztes időszakban 60 percenként indul a komp, minden óra 15 perckor.
  • A szolgáltatás kizárólag gépjárművel történő utazás során vehető igénybe, gyalogosokat, kerékpárosokat és motorosokat Társaságunk átmenetileg nem szállít.
  • Utasaink a jegyváltás és utazás ideje alatt – esetleges vészhelyzettől eltekintve – a gépjárműből NEM szállhatnak ki.
  • Az átmeneti időszakban mind Szántódrév, mind Tihanyrév kikötőben 1 autós pénztár üzemel a jegyváltás biztosítása céljából.
  • Továbbra is kérjük, hogy mellőzék a készpénzben történő fizetést, a jegyek kiváltásakor használják bankkártyájukat!

 

 

Facebookos játékaink szabályzata