Bezárt a magyaregresi könyvtár, most DJ-k szórakoztatják az olvasókat(is)

Bár a könyvtárak bezártak, de az élet nem áll meg, még egy olyan kis faluban sem, mint Magyaregres.

 

A magyarergesi könyvtáros, Péter Tamás ugyanis ezekben az időkben is gondoskodik az emberek szórakozásáról. Mivel könyvet kölcsönözni nem lehet,úgy döntött zenét szolgáltat az embereknek. Minden alkalommal más-más dj jóvoltából szólalnak meg a remek zenék a könyvtár facebook oldalán.

A következőket írja a könyvtár Facebook oldalán:

"Azt gondolom a kialakult helyzetben, az egyik legfontosabb a családunk és az egészségünk mellett, hogy őrizzük meg a hidegvérünket. Azt hiszem, ez talán a legnehezebb, hiszen néhányunk már napok óta megállás nélkül dolgozik, árut szállít, időseket gondoz, vagy „csak” a gyerekeire vigyáz 24 órában. Mivel a könyvtárak és egyéb kulturális intézmények a kihirdetett intézkedések alapján zárva vannak, különösen nehéz időszakot élünk. A feszültség oldása érdekében, úgy gondoltam nekem is tennem kell valamit.

Mint sokan tudjátok, a zene egy nagy szerelmem. Úgy gondoltam, ezzel kéne kezdeni valamit.

Ezért arra kértem néhány, általam nagyra becsült fiatalembert, hogy készítsenek nekünk egy kis zenei csomagot, mindannyiunk örömére. A felkérést örömmel fogadták, így ezt most megosztom Önökkel/Veletek."

Akik felléptek eddig: Dürwanger Viktor, mesterbandi, a DJ szetteket pedig megtaláljátok a könyvtár facebook oldalán.

Ez egy igazán kreatív és szuper kezdeményezés. A könyvtár facebook oldala pedig itt található: https://www.facebook.com/konyvtaregres

 

Facebookos játékaink szabályzata