Ingyenes Nyitott Akadémia online: Pál Ferivel, Bagdy Emőkével, Almási KIttivel

Időpont: 
2020/05/27 - 16:00
2020/05/28 - 16:00

Május 27-én és 28-án megrendezik a Nyitott Akadémia történetének első online rendezvényét. A két napos programsorozat keretében nagyszerű lélektani szakemberekkel beszélgetnek majd belső erőforrásaink mozgósításáról, a nehézségekkel való megküzdésről.

 

A Nyitott Akadémia programjainak általában fontos eleme a személyes jelenlét, a valódi találkozás lehetősége, de a koronavírus-járvány ezt egy időre sajnos lehetetlenné tette. Ugyanakkor  a szervezők látták, hogy ebben a nehéz helyzetben – amely mindenkit érint, de mindannyiunk számára másképpen nehéz – mekkora szükség van érvényes információkra, használható lélektani tudásra, emberi hangra és együttlétre. Ha máshol nem lehet, akkor legalább a virtuális térben.

A nagy témán belül sok különböző területet és problémát érintenek majd – csupa olyasmit, amit visszajelzéseitek alapján különösen aktuálisnak érzünk, vagy a sikeres megküzdés szempontjából alapvetően fontosnak tartunk.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy viszonylag egészséges lélekkel hagyjuk majd el karantént, ezért szeretnék, ha ezek az értékes információk minél többekhez eljutnának, és a lehető legszélesebb körben hasznosulnának. Éppen ezért ez a programsorozat INGYENES – csapatunk, előadóink és szerzőink ajándéka Nektek.

Figyelem! Az előadásokat NEM a Facebookon fogják közvetíteni, hanem a Nyitott Akadémia honlapján, megtekintésükhöz pedig regisztrálni kell, itt (ahol a további információkat és a részletes programot is megtalálod): https://nyitottakademia.hu/eroforrasaink

 

Facebookos játékaink szabályzata