Ingyen teszteli vendégeit a Hertelendy Kastélyszálló Kutason

A kötelezően előírt óvintézkedéseken túl, -mint a gyakori fertőtlenítés, kötelező minimális távolságtartás, gyakori kézmosás, folyamatos maszkhasználat – , számos extra intézkedést hoztak a szállodában.

 

A szálloda térítésmentesen biztosít koronavírus gyorstesztet valamennyi vendége számára érkezéskor. Emellett dolgozóikat  is öt naponta folyamatosan gyorstesztelik és a  nyitást követően egész nyáron a foglaltsági szintet nem viszik 70% fölé. Így kényelmesebben lehet betartani az előírt 1,5 méteres távolságot az étteremben, ill. a közösségi helyiségekben. Szobáikat 2 vendég között minimum 1 napig pihentetik. Nem vállalnak olyan foglalásokat, ahol egy adott szobába az elutazás és az érkezés napja megegyezik és szállítókat nem engednek a kastély területére. Az árut mielőtt raktáraikba teszik, pihentetik pár órát. Mindezekre az elmúlt 2 hónap munkarendje tanította meg a szálloda vezetését, személyzetét. Így élnek, dolgoznak a kastélyban már április eleje óta, minimálisra csökkentve a közvetlen kapcsolatot a külvilággal.

A hotel tájékoztatása alapján a június 12-14-i nyitóhétvégére már a szobák 70 %-a „elkelt“, ezért újabb foglalásokat csak június 15-től tudnak rögzíteni.

 

Forrás: http://turizmusonline.hu/

Fotó: https://www.facebook.com/pg/Hertelendy-Kastely-Exclusive

Facebookos játékaink szabályzata