Zakariásné Kiskó Bernadett, Farkas Péter és Benke Róbert kapott miniszteri elismeréseket

Miniszteri elismerés – Kaposvári szakembereket és pedagógusokat is díjaztak a Föld Napja, a Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap alkalmából.

 

Elengedhetetlen szakembereink lelkiismeretes, oktató, nevelő és ismeretterjesztő munkája ahhoz, hogy Magyarország és a Kárpát-medence kincseit még sokáig megőrizhessük és csodálhassuk - mondta dr. Nagy István agrárminiszter a Föld Napja, a Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap alkalmából adományozott miniszteri elismerések átadásán a Pesti Vigadóban.

A hétfői budapesti ünnepségen négy kaposvárit is díjaztak.

Az agrárminiszter Zöld Toll Díjat adományozott Benke Róbert, a Most Médiacsoport vezető operatőr-vágója részére a kaposvári nyilvánosság és szemléletformálás szolgálatában végzett munkájáért, a somogyi megyeszékhely zöld város koncepciójának népszerűsítésében játszott szerepéért.


 

Kiemelkedő, lelkiismeretes szakmai munkájáért Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Zakariásné Kiskó Bernadett, a Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola gyakorlati oktatásvezetője.

Négy évtizedes eredményes oktató-nevelő, valamint környezettudatos életre nevelési szakmai munkájáért Környezetünkért Emlékplakettet vehetett át Farkas Péter, a Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola műszaki tanára.

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából dr. Nagy István Környezetünkért Díjat adományozott Pintér Andrásnak, a Kaposvári Városgondnokság műszaki előadójának a Deseda épített és természetes környezetének megóvása érdekében végzett magas színvonalú munkájáért.

Nagy István beszédében hangsúlyozta: a kormány kiemelten kezeli a természeti értékeink és környezetünk megóvását. Az egymásra épülő fejlesztések mellett éppúgy figyelmet fordít a környezeti nevelésre, a természeti értékek bemutatására, illetve a szemléletformálásra, hogy védendő értékeinket minél többen megismerhessék.

 

A fotókat Pelsőczy Csaba készítette.

Időpont: 
szerda, 2020, július 15 - 11:19

Facebookos játékaink szabályzata