Hiába döntött rekordot az új fertőzöttek száma, sokan voltak a kaposvári boltokban

Tömegek vásároltak a bevásárlóközpontokban - ezt tapasztalta az RTL Klub Híradójának stábja és több nézője is szombat délelőtt. A Black Friday akciói már pénteken  is sok embert vonzottak az üzletekbe.

 

A kaposvári boltokban is sokan vásároltak a hétvégén nem igazán csappant meg a forgalom a pandémiás helyzet miatt. Az emberek ugyanúgy rárepültek az akciókra, mint a korábbi években. A zsúfoltságba közrejátszik az idősek vásárlási idősávja is, hiszen 9 és 11 között 65 év alattiak nem  vásárolhatnak bizonyos üzletekben, nekik ki kell várniuk  a 11 órát. Emiatt kevesebb időre jut több ember, ezért növekszik a vásárlók száma is. A Sonline.hu beszámolója szerint például a Tescoban  elég nagy létszámban várták az emberek, hogy 11-kor végre bejussanak az üzletbe.

Tehát a vásárlási kedv nem csökken, ám Müller Cecília vasárnap a közmédiának azt mondta, hogy a plázákban céltalanul fel-alá járkálni veszélyes, ezért aki teheti, vásároljon az interneten, aki pedig mégis személyesen veszi meg az ajándékokat, otthon találja ki, mit szeretne, hogy tudatosan, a lehető legrövidebb idő alatt el tudja intézni a vásárlást.

    Az országos tisztifőorvos emellett fontosnak tartja azt is, hogy az emberek időben kezdjék el a bevásárlást, amíg még nincs tömeg.

 

Időpont: 
hétfő, 2020, november 30 - 18:30

Facebookos játékaink szabályzata