Márciusban nyit az új Interspar Kaposváron

A kaposvári INTERSPAR áruház a 61-es főút melletti közel 50 ezer négyzetméteres telken épült fel. 

 

Az összesen mintegy 11 000 négyzetméter hasznos alapterületen felépült egy INTERSPAR-t is magába foglaló épület közel 6 600 négyzetméteren, modern eladótérrel és az üzemi területekkel. Emellett lesz egy másik  épület, ahol több üzlet várja majd a vásárlókat több mint 4 400 négyzetméteren.

 

Az üzletterek külső- belső kialakítása a SPAR új standardja szerint készültek. Az árkád felőli homlokzati szakaszon végigfut az úgynevezett „mall utca”, amihez az információs pult, a pénztár felügyelet és a SPAR  melegkonyhás vendéglátó egysége kapcsolódik.

Modern, jól felszerelt játszótér és zöldfelület nyújt majd kikapcsolódást a családos vásárlók számára. A parkolást 500 darab felszíni várakozóhely biztosítja, köztük elektromos autó töltési lehetőséggel is felszereltek.

 

A területen az Interspar mellett lesz majd PEPCO, McDonalds, Hervis, DM, Euronics és Deichmann is. Az üzletközpontnak már elkészült a Facebook oldala is, ahol azt írják: 

Márciusban nyit az S PARK Kaposvár legújabb bevásárlóparkja! Itt megtalálod kedvenceidet és a város első INTERSPAR áruházát!

 Forrás: spar.hu

Fotó: látványterv/spar.hu

Időpont: 
hétfő, 2021, január 18 - 12:56

Facebookos játékaink szabályzata