Te voltál már Kaposvár egyik legjobb pecsenyézőjében?

Ha azt mondjuk magyaros, máris kolbászokkal, pecsenyehúsokkal és töltött káposztával teli ételpultot vizionálunk.

 

Ez egy olyan műfaj, amihez a talponálló és a csúcsétterem is egyaránt hozzá tud szólni. Az egy éve nyitott Kaposvári Pecsenyés Märcz Tamás ex kamionos cége a vírus helyzet alatt is növekedni tudott.

Ha sült hurkáról, kolbászról és hasonló ínyencségekről van szó, nem nagyon számít, hogy valaki budapesti vagy vidéki, fehér köpenyes vagy öltönyös, ugyanolyan lelkesen tud befordulni egy talponállóba, mint egy Michelin csillagos étterembe. A Pecsenyés is ezekre a magyaros, ízes fogásokra épít, anélkül, hogy bármit túlbonyolítana. Ez azt jelenti, hogy ha te is meglátogatod vagy rendelsz A Haza Íze – Pecsenyézőből, ami Kaposváron a Füredi út 57 pavilon soron található, te is ezekre az ízekre számíthatsz. Tematikus napokon a klasszikus hurka, kolbász és sülthúsokon felül Hal, csirke, nyelv és csülök is megtalálható. 

 

 

 

A villát aztán elégedetten teszik le a vendégek, hiszen a pecsenye mangalicazsírban való pihentetés után laktató versenyzőként vesz részt a felhozatalban.

Valószínűleg Tamás udvarias, kedves hozzáállása és az igazi hazai ízeken felül a füstölt áruk minősége is hozzájárul a folyamatosan visszatérő törzsvásárlói kör kialakulásában

 

    

Úgyhogy, ha még nem voltál itt az idő! 

Keresd a facebookon @azigazipecsenyéző néven A Haza íze pecsenyézőt, ahol folyamatos kedvezményekkel és játékokkal is találkozhatsz. Vagy Kaposváron a Füredi út 57 szám alatt lévő pavilon soron.

Időpont: 
szombat, 2021, január 23 - 19:55

Facebookos játékaink szabályzata