Ittatok már chilis málnát? A díjnyertes szörp már a Kulipintyóban is elérhető

 

A Mayer Szörp 2015-ben alakult. A szörpfőzés gondolata akkor fogalmazódott meg a tulajdonosokban, amikor saját éttermükbe kerestek természetes alapanyagokból készült, tartósítószertől mentes szörpöket.

 

 

Mivel hosszas keresgélés után sem találták meg az igazit, inkább megfőzték maguknak. A családi vállalkozásként működő szörp üzemükben – saját receptek alapján – csak természetes alapanyagok felhasználásával készítik a prémium Mayer szörpöket és szirupokat, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket. A Mayer Szörp célja, a lehető legjobb minőséget kínálni a fogyasztók számára, megőrizve a gyümölcsök és a fűszerek eredeti ízét.  

 

 

A magyar szörpversenyeken elért eredmények után, a Mayer Szörp manufaktúra 2020-b0n elérkezettnek látta az időt, hogy nemzetközi porondon is megmérettessék termékeiket. Arra voltak kíváncsiak,  hogyan állják meg a helyüket a nemzetközi szinten jelen lévő, prémium kategóriás termékek között az őáltaluk készített szörpök. Az eredmény magáért beszél a nemzetközi zsűri díjesővel jutalmazta a Mayer Szörp termékeit.

 A  lista tanúsága szerint a Mayer Szörp termékei minden esetben elnyerték a bírák tetszését.

 

 

Az angliai Great Taste Awards a világ legismertebb és legelismertebb, vakteszten alapuló ételkóstoló versenye. A híres séfekből, gasztrobloggerekből, ételkritikusokból és független szakértőkből álló, közel 400 fős zsűri több mint két hónapnyi kemény munkával választja ki a nevezett élelmiszerek közül a legjobbakat. A bírák az ízt, az illatot és a textúrát egyaránt figyelembe veszik a döntésnél.

 

A 2020-as versenyre 106 ország 12777 terméke érkezett. Az élelmiszerek csomagolás nélkül kerülnek a bírák elé, és a zsűri a származási helyről, a márkáról sem rendelkezik információval.

A zsűri a minőségi termékeket három kategóriába sorolja, így a kiemelkedő élelmiszerek egy, kettő vagy három Great Taste-csillagot kaphatnak. 

 

 

Az első nemzetközi megmérettetés sikereit az alábbi termékekkel érték el:• Mayer Prémium Chilis málnaszörp (két csillag)• Mayer Prémium málnaszörp (egy csillag)• Mayer Prémium eperszörp (egy csillag)• Mayer Jeges tea (egy csillag)• Mayer Prémium mangószörp (egy csillag)• Mayer Prémium feketeribizli szörp (egy csillag)

 

A szörpök megvásárolhatók a webshopban: https://www.webshop.mayerszorp.com/

Vagy személyesen a kaposvári Kulipintyó üzletben: https://www.facebook.com/kulipintyokaposvar/

Időpont: 
kedd, 2021, február 23 - 19:55

Facebookos játékaink szabályzata