Két balesetet is okoztak Somogyban az ittas sofőrök a hétvégén

 

Az elmúlt hétvége folyamán, 2021. április 10-11. között hat esetben merült fel ittasság gyanúja az ellenőrzött sofőröknél.

 

Ketten balesetet is szenvedtek, de volt olyan is, akit elfogatóparancs alapján köröztek. Mind a hat autóvezetővel szemben járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Szombat este 20 óra 30 perc körül Kaposvár belterületén csúszott vízelvezető árokba személyautójával egy 52 éves helyi lakos. A sofőr a balesetben sérülést nem szenvedett, de a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, ahogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

 

Éjfélt követően pedig a lengyeltóti körzeti megbízottakat riasztották anyagi káros közlekedési balesethez. Az adatok szerint egy 24 éves somogyjádi lakos a 6701-es úton Somogyvár felé közlekedve hajtott személyautójával a vízelvezető árokba. Az alkoholszonda a férfivel szemben pozitív értéket jelzett, vezetői engedéllyel azonban ő sem rendelkezett.

Ugyanazon az estén a balatonföldvári körzeti megbízottak Köröshegyen ellenőriztek egy személyautóval közlekedő férfi. Az alkoholszonda pozitív jelzésén túl megállapították, hogy a 26 éves kazincbarcikai lakost a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja lopás elkövetése miatt körözte. A sofőrt előállítását követően a siófoki rendőrök őrizetbe vették.

 

Időpont: 
hétfő, 2021, április 12 - 17:05

Facebookos játékaink szabályzata