Zsófi saját kezűleg készíti biokozmetikumait az érzékeny bőrű babáknak

A HerbArting Natúrkozmetikumok bio alapanyagokból készült natúrkozmetikumok elsősorban a babák igényeire fejlesztve.

 

Szabó-Vida Zsófia, a HerbArting alapítója sokévnyi tanulás és előkészület után, 2016-ban dobta piacra termékeit. 

Miért és ki alapította a vállalkozást?

Kislányom, Kató születése adta a végső lökést, hogy az érzékeny bőrű babákon segítsek. Egy új Élet vette kezdetét a családunk számára az ő születésével és szó szerint a kezembe kaptam a feladatot. Kató születése után a gyerekorvos első mondata ez volt „Anyuka, a baba bőre nagyon száraz, atópiára hajlamos már most, csak a gyógyszertári termékeket javaslom.” Mivel addigra már ismertem az összetevőket, tudtam, hogy én természetes termékeket szeretnék csak használni, így kifejlesztettem a saját termékkínálatomat, amit biztonsággal használhatunk egészen újszülött kortól, így jó szívvel ajánlom másnak is.

 

 

Bemutatnád részletesebben a HerbArtingot?

A HerbArting kínálatában érzékeny (ekcémás, atópiás) bőrre készülő baba- és gyerekkozmetikumok találhatóak. A HerbArting felnőtteknek szánt termékeit pedig olyan anyukáknak és apukáknak szánom, akik szeretnék annak ellenére magas minőségű termékekkel ápolni a bőrüket, hogy szülőként nincsen erre sok idejük. Mivel szívügyem a kutyák egészségének a védelme, így kínálatomban természetes anyagokból készült kutyaápolási termékek: kutyasampon és mancsvédő krém is található.

Mi az, amire a legbüszkébb vagy a vállalkozás kapcsán?

Büszkén mondhatom, hogy az elmúlt 5 évben nagyon sok babának, gyermeknek tudtam segíteni a bőrproblémáik tüneteinek (atópia, ekcéma) kezelésében. Nagyon fontosnak tartom, hogy tudatosabbá váljanak az emberek a bőrápolás terén és amikor terméket választanak tudják, hogy nem mindegy, hogy mit kennek a bőrükre. 

 

Mi a legnépszerűbb termék?

Legnépszerűbb termékeim a problémás bőrre készülő babaápolási termékek, hiszen ezek mielőbbi kezelése nagyon fontos, hogy a baba ne szenvedjen. 

 

Mi az amit különösen fontosnak tartasz? 

•Hiszek a természetességben, így csak bio alapanyagokat használok

•Szeretem a gyermekeket, így termékeim kifejlesztésénél az ő igényeiket veszem figyelembe

•Tisztelem az állatokat, így termékeimet soha nem tesztelem rajtuk

•Imádom a természetet, így a gyártás során keletkező hulladékot újrahasznosítom

•100% natúr - Minden termékem mentes a parabénektől, kőolajszármazékoktól és minden, a természetes kozmetikumokban tiltott anyagoktól

https://herbarting.hu 

https://www.facebook.com/HerbArting 

Időpont: 
kedd, 2021, július 20 - 12:06

 

 

 

Állásajánlatok Kaposváron