Méregteleníti a szervezetet a nyirokmasszázs

Az Andrea MASSZÁZS szalonban nyirokmasszázst is kérhettek, ami méregteleníti a szervezetet.

 

A technika lényege, hogy a szervezet immunrendszerére, és a szervek, szövetek között felhalmozódott méreganyagokra, pangó vízre a nyirokpályákon keresztül hatunk. Ennek hatására a szervezetben lévő méreg és salakanyagok intenzívebben kiürülnek, és a szervezet védekezőképessége felerősödik. 

Alkalmazása ajánlott :

1. / Lábdagadás vagy a szervezetben, végtagokban előforduló pangó víz esetén (vízhajtó szedése nem oldja meg a problémát). 

2. / Egészséges emberek számára is javasolt betegségmegelőzésre, regenerálódásra. 

3. / Kismamáknak szülés után.

4. / Alakformáló, és cellulitisz kezelő technikák előtt bevezető kezelésként is ajánlott. 

A nyirokmasszázs nem az izomzatot masszírozza. A nyirokrendszer stimulálásáról szól. 

A nyirokerek éppen úgy behálózzák testünket, mint az érrendszer.

A nyirokerekben lévő nyirok folyadékot a kivezető pontokra tereljük, ezáltal folyamatosan kiürül a szervezetből, újratermelődik, vagyis lecserélődik.

 Nem a hagyományos értelemben vett masszázsok közé tartozik. Vérkeringést, nyirokkeringést javító, és immunrendszert aktiváló hatását többféle probléma esetén is felhasználhatjuk.

Ez a sajátos technika felfokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet méregtelenítése, zsírégetési folyamata. Beindul a súlyvesztés, fogyás. 

Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen egyaránt segítheti.

A felfokozott nyirokkeringés nemcsak a kezelés időtartama alatt áll fenn, hanem a következő napokban is folytatódik. Ezért fontos, hogy a kúra egész ideje alatt növeljük a folyadékfogyasztásunkat. Napi 2- 3 l (lehetőleg szénsavmentes) ásványvíz elfogyasztására mindenképpen szükségünk lesz. Így tudjuk támogatni nyirokrendszerünket a salakanyagok elszállításában. 

 A kezelés kúra szerűen javasolt : 15 - 20 alkalom

heti két kezelés javasolt 

Időtartam :     45 perc    ára :    5 000.- Ft/alkalom  

Időtartam :     60 perc    ára :    7 000.- Ft/alkalom

 

Elérhetőségek :    30/467-0747  Rédli Andrea masszőr

E-mail: andreamasszazs@gmail.com

https://www.facebook.com/andreamasszazskaposvar/

Időpont: 
szerda, 2021, szeptember 22 - 17:26

Facebookos játékaink szabályzata