Hatékony alakformálás vibrációs tréninggel Kaposváron

A Perfect Shape Alakformáló Szalon Kaposvár első Power Plate Stúdiója.

 

Három Power plate gépen végeznek személyi edzést, szülés utáni rehabilitációt, cellulit masszázst és kiscsoportos köredzést. Ezen kívül lehetőség van táplálkozási tanácsadásra, testanalizálásra és  futópad használatra is.

A vállalkozásnak hamarosan itt a 4. szülinapja, aminek alkalmából sok meglepetéssel készülnek. A Perfect Shape Alakformáló Szalon alapítójával Völgyesi Anettel beszélgettünk.

Hogyan indult vállalkozást?

-A célom az volt, hogy egy olyan kis, családias hangulatú stúdiót hozzak létre, ahol az emberek egymást támogatják, senkinek nem kell feszélyezve éreznie magát. Ahol nem az számít, miben edzel. Ha akarod, akkor nincs más, csak Te és az edződ. Az anyukák a gyereküket is el tudják hozni magukkal, gyerek sarkunkban feltalálják magukat a gyerkőcök, míg anya edz.

Miért fontos neked ez a vállalkozás?

-A Perfect Shape a 2. gyermekem. A kislányom másfél éves volt, amikor eldöntöttem, hogy az álmaimnak élek és megnyitottam a szalont. Lili az ovi kezdetéig ott volt velem nap, mint nap. Ezért nagyon hálás vagyok Annának, a kolléganőmnek, akire a kezdetek óta számíthatok és a vendégeimnek is a türelmükért. Azóta megszületett a kisfiam Vince, és edző csapatunk Vanesszával, Vanival bővült. Számomra ők igazi „Dream Team”, azaz álomcsapat.

Miért érdemes nálatok edzeni? 

-Nálunk a vendég az első. Az ő céljaihoz igazítjuk az edzést. Minden edzés a bemelegítéstől a nyújtásig személyi edző által felügyelt és bemutatott.

 

Mitől különleges a Perfect Shape Szalon?

-A Power Plate gépek különlegesek, mert a vibráció miatt a félórás edzés másfél órával ér fel. Azok az izmok is dolgoznak a gépen, amik a talajon nem, ezért egy edzéssel a test izmainak 98%-át át tudjuk mozgatni. A különleges gépek mellett úgy érzem az edző csapatunk sem minden napi. Mindhárman igyekszünk 100%-ot nyújtani. A kialakult vendégkörünkkel pedig sokszor úgy gondolom a kemény munka ellenére is egy szuper hangulatú „buli” az edzés.

 

Mi a legnépszerűbb szolgáltatásotok?

-A személyi edzés. Általában először félénken érkeznek Hozzánk, egyedül szeretnének edzeni, majd később anyuka, barátnő, pár is csatlakozik a vendégünkhöz. De gyakori, hogy Nálunk barátkoznak össze és egymást motiválják páros illetve tripla edzésen.

 

Milyen szolgáltatásokat lehet nálatok igénybe venni?

-4, 8 illetve 12 alkalmas bérletek, páros és tripla edzés, táplálkozási tanácsadás, cellulit masszázs, testanalizálás

 

Mit gondolnak a vendégeitek erről az edzésformáról?

-Szokták mondani a vendégek, hogy ott is izomlázuk van, ahol eddig azt sem tudták, hogy van izom.A másik kedvenc, amikor 1-1 feladatnál mondom „Csak tartsd”, ilyenkor kacagnak, mert tudják, hogy nehéz 1 perc elé néznek. Nálunk új értelmet nyer a 30 másodperc illetve az 1 perc. Ha úgy érzed, 1 percig bármit kibírsz, gyere el Hozzánk, hidd el, tudunk újat mutatni.

 

-Elérhetőségek: 

-Facebook: https://www.facebook.com/perfectshapealakformalas

-Instagram: @perfectshapealakformalas

-Cím: 7400 Kaposvár, Honvéd utca 4.

-Telefonszám: +36303735450

Időpont: 
vasárnap, 2021, október 3 - 18:55

Facebookos játékaink szabályzata