Oltási akcióhét Kaposváron - 5 oltóponton adják be a vakcinát

A Kaposi Mór Oktató Kórházban 2021. november 22-28. között központilag meghirdetett Oltási Akcióhetet tartanak, melynek során első, második és harmadik oltás felvételére egyaránt lehetőséget biztosítanak.

 

A hét minden napján 7.00-19.00 óra között fogadják az oltásra érkezőket a Kaposi Mór Oktató Kórházban az alábbiak szerint:

- A már regisztráltak és időponttal rendelkezők a Németh István fasor felőli Tüdőgondozó bejáratán keresztül megközelíthető oltópontra érkezzenek, az időpontjuknak megfelelően.

- A regisztrációval és időponttal nem rendelkezők kizárólag a Németh István fasor felőli Főbejáraton keresztül érkezhetnek, ahol a szükséges adminisztráció elvégzése után a további 5 oltópont egyikére kerülnek.

- Az 1. oltásra érkezők személyi irataik mellett (személyazonosító igazolvány, TAJ-kártya) a kitöltött és aláírt oltási hozzájáruló nyilatkozatot is hozzák magukkal. A nyilatkozat letölthető: hozzájáruló_nyilatkozat_védőoltáshoz

- A 3. oltást azon 18 év felettiek vehetik fel, akiknél a 2. oltás beadása után minimum 4 hónap eltelt. Kérjük, korábbi oltási igazolásukat hozzák magukkal.

- Az oltópontokon Pfizer, Moderna, Sinopharm, Astra Zeneca gyártású, ill. Janssen oltóanyagok érhetők el. A megfelelő vakcina kiválasztása az oltóorvos javaslatára történik.

- Bármelyik oltás felvételére csak egészséges állapotban van lehetőség. Akut betegséggel ne érkezzenek!

- Az intézmény teljes területén érvényesek a higiéniai előírások, a szájmaszk szabályos használata kötelező.

 

A kaposvári kórházi oltópontok mellett Siófokon további három, Nagyatádon kettő és Marcaliban egy oltópont működik a fenti időpontban az intézmények területén.

Fotó: MTI/Varga György

Facebookos játékaink szabályzata