Finom víz otthon, az irodában szinte korlátlanul, töredék áron két éven át

Találtunk egy nagyszerű víztisztítót amivel kiválthattuk az irodában és otthon a műanyag palackozott ásványvizeket és finom, egészégesebb vizet készít a klórozott csapvízből.

 

Élvezettel iható az ivóvíz! Ráadásul egy kaposvári netes Webboltban találtuk meg Magyarország legnagyobb kapacitású háztartási víztisztítóját. Gondoltuk sokaknak segíthet, így megosztjuk veletek a víztisztítós tapasztalatunkat.

 

Szerintem palackozott szénsavmentes ásványvizet vásárolni teljesen értelmetlen. Tudom, hogy ezzel a kijelentéssel nem mindenki ért egyet, de ettől függetlenül én azt gondolom, hogy a palackozott víz biznisz tulajdonképpen egy világméretű kamu. Ráadásul a környezetnek sem tesz valami jót a rengeteg műanyag palack, nem is beszélve a pénzről, amit kifizetnek érte az emberek.

Annyi lehetőség van manapság, hogy jó minőségű vízhez jussunk palackok nélkül is, elmehetünk forrásvizet vételezni és többféle vízszűrő-berendezés is a rendelkezésünkre áll, amelynek segítségével nem csupán finomabb lesz a víz, de számos káros anyagtól is megszabadíthatjuk mindennapi italunkat. Például van a kancsós vízszűrős változat, ami meglehetősen macerás és időigényes és rövid távú megoldás, meg vannak iszonyú drágák is, amelyek világítanak, csipognak, időzítenek és még ki tudja miegyebet művelnek, nem is beszélve arról, hogy milyen nehéz őket beszerelni.

 

Szerencsére ráakadtunk egy olyan vízszűrőre, ami egyszerűen felszerelhető, jól működik, nem kell hozzá leszerelni, lecsavarozni, áthelyezni, lyukat fúrni, mosogatót fűrészelni. Egyszerűen odahelyezzük a csap mellé (láttuk van mosogató alá beköthető pult alatti típusa is), csatlakoztatjuk a csaptelephez és egy kis kallantyúval segítségével tudjuk szabályozni, hogy a szűrőn keresztül érkezzen az ivóvíz, vagy a csapon át a mosogatáshoz szükséges szűretlen víz.

 

Nem túl nagy, kis helyet foglal, a megjelenése tetszetős (mi választhattuk ki és úgy gyártották le a  víztisztító készüléket a kiválasztott mintázattal) és kompakt, szóval a háztartásunk nélkülözhetetlen darabjává válhat a W25 Magnetic Max víztisztító.

 

 

Az eszköz a kapacitása 25 ezer liter természetazonos közeli víz (ennyit képes megszűrni) vagy két év biztonságos használhatóság ami lássuk be nem kis mennyiség.  Természetesen létezik 2-3 fős családok, egy fős háztartások vagy akár irodáknak való kisebb kapacitású víztisztító még olcsóbban. Ez a 25 000 literes kapacitású víztisztító 12 500 darab két literes palackozott vizet jelent, amelyet ha forintosítanánk meglehetősen magas összeg jönne ki, nem beszélve a környezetszennyezésről a műanyag palackok miatt amiknek a nagy része a környezetünket károsítja. Ezt a rengeteg nehézséget és cipekedést okozó flakonos víz problémát egyszerűen kényelmessé, környezetbaráttá és jóval olcsóbbá és egészségesebbé lehet tenni.

 

Alkalmunk nyílt kipróbálni ezt a szuper víztisztítót és elmondhatom, hogy maximális elégedett vagyok vele.  A víz finomabb, ez az amit rögtön tapasztalni lehet, de az egészségre káros anyagok kiszűrése ennél jóval fontosabb, amelynek hatását inkább hosszú távon érzi meg az ember. A víztisztító beszerelése könnyen ment, az elhelyezése sem igényelt különösebb logisztikát, így pikk-pakk beépült a mindennapi rutinba a vízszűrő használata, amely nélkül most már nem is érezném magam igazán jól. Hiszen az egészség nagyon fontos, de nekem a környezetvédelem is szívügyem, ezért megnyugtató a W25 víztisztító jelenléte a háztartásomban. 2 év használat után újra fogjuk töltetni töredék áron az új víztisztító árához képest, mert nem kell újat vásárolni 2 év használat után.

 

Nézzétek meg Ti is, válasszatok otthonra finom vizet készítő víztisztítót. Érdemes!

 

WebBolt: www.webbolt.finom-viz.hu

Információs weboldal: www.finom-viz.hu

Facebook: www.facebook.com/finomviz

Instagram: www.instagram.com/finomviz

Időpont: 
csütörtök, 2022, április 7 - 11:42

Állásajánlatok Kaposváron