Kipróbáltuk a megújult XL-Fittleszt - elmondjuk mit tapasztaltunk

Nemrég megújult az XL-Fittlesz, ennek örömére ellátogattunk az intézménybe és körbenéztünk kicsit.

 

A látogatáshoz profi segítséget kaptam, Schrakta Bendegúz az XL-Fittlesz egyik személyi edzője kalauzolt végig az edzőteremben. 

Őszintén bevallom, hogy régen jártam edzőteremben, de akkor is az XL-Fittleszt látogattam így volt összehasonlítási alapom. Az edzőterem valóban jelentős ráncfelvarráson esett át így a vendégek egy megújult és nagyon kellemes környezetben végezhetik az edzésüket. 

 

Először a kardiogépekkel kezdtük az ismerkedést. A teremben 8 futópad várja vendégeket, mindegyik vadiúj, modern és tudja azokat a funkciókat, ami ezeknél a gépeknél elvárható. Kalória és távolságmérés, állítható gyorsaság és emelkedő, és hogy ne legyen unalmas a futás, mindegyikkel szemben van televízió is.

Egy különleges futópad is helyet kapott a megszokott szerkezetek között, amely attól működik, hogy futunk rajta, tehát nem a motor állítja be a sebességet, hanem mi. Olyan gyorsan tudunk futni rajta, amilyen gyorsan hajtjuk, így jobban hasonlít arra az élményre, amikor a szabadba rójuk a köröket. 

 

 

A futópadok mellett természetesen megtalálhatóak az egyéb eszközük, mint a két  taposógép, a négy bicikli, amelyből kettő fekvőbicikli, két evezőpad, három elliptikus tréner, amelyből kettő még nagyon új. Ezekben még beépített légkondi is van, hogy teljes legyen a komfortérzetünk. Újdonság még  a lépcsőzőgép, ami valóban megdolgoztatja az izmokat. Kipróbáltuk és egyáltalán nem volt könnyű, de tartós használat esetén garantált a formás popó. 

Annyi biztos, hogy még akkor is jut kardiogép mindenkinek, ha sokan vannak az edzőteremben. 

 

 

A terem másik felében kaptak helyet a különböző testrészeket erősítő gépek, amelyeknek többsége súllyal működik. Itt is rengeteg eszköz van, és mindegyik hibátlan újszerű állapotban. Van két váll- , öt hát- és  három mellgép, de emellett van itt két torony, haspadok és összesen nyolc fekvenyomó pad.

Súlyokat is szép számmal találni, a legkönnyebekből (1-től 10 kilogrammig) három pár van, a közepesekből (10-től 30 kilogrammig) két pár, a nehezebbekből (32-től 40 kilogrammig) pedig egy. Itt is minden új, jó látni a szép rendben egymás mögött sorakozó súlyokat.

Minden egyes gépet átnéztek és felújítottak, de természetesen beszereztek újakat is. 

 

 

A terem mérete is kellemes, jól el lehet férni, nincsenek egymás szájában az emberek. A környezet szép és rendezett, ha valaki saját testsúlyos gyakorlatokat szeretne csinálni, arra is van hely. Szóval bátran ajánljuk az XL-Fittlesz edzőtermét akár kezdő, akár haladó testépítőknek. Az edzők is szívesen segítenek mindenkinek, de az fontos, hogy kérdezzetek tőlük, ha segítségre van szükségetek.

 

 

A parkolás is ingyenes és van is bőven hely, de csúcsidőben – délután 5-6 óra tájban – biztosan megszaporodnak az autók is. 

Az edzés mellett pedig lehet squasholni, spinningelni, 15 féle csoportos órából lehet választani és még szolárium és szauna is várja a látogatókat, utóbbit a bérletesek térítés nélkül vehetik igénybe. Az öltöző szép és kényelmes, a vizes blokk is nagyon kulturált. 

Ha mozogni szeretnétek az XL-Fittleszben biztosan megtaláljátok azt a mozgásformát, ami hozzátok a legközelebb áll.

  

Ami pedig nagyon fontos, mindezt egy nagyon kellemes, megújult környezetben tehetitek meg, ahol garantált a testi-lelki felüdülés. 

Időpont: 
kedd, 2022, május 17 - 17:26

Giorgio Pizzéria és Étterem

 

Állásajánlatok Kaposváron