Köd miatt adtak ki figyelmeztetést Somogyra

Éjszaka borult, párás idő valószínű, elsősorban a Dunántúl nyugati és déli részein sűrű köd is képződhet.

Legfeljebb szitálás alakulhat ki. Általában gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás.A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul.

Kedden nyirkos, szürke idővel indul a nap, de napközben már nagyobb eséllyel vékonyodhat el nagyobb területen a rétegfelhőzet, és pár órára kisüthet a nap. Tartósabban párás, borongós időre elsősorban északon és a Dunától keletre számíthatunk. Eső nem várható, legfeljebb szitálás fordulhat elő.  Délután 13-22 fokra van kilátás, a naposabb tájakon lesz a legmelegebb.

A magasabban fekvő, felhőben lévő területeken általában korlátozott látási viszonyok várhatók. Este, éjszaka a kezdetben még elvékonyodott felhőtakaró alatt főként a Dunántúl déli és nyugati részein, Somogyban is,  több helyen képződhet sűrű köd. Kedden napközben a Dunántúlon és a Dél-Alföldön már nagyobb területen oszlik fel a köd, illetve szakadozik az alacsony szintű rétegfelhőzet.

Szerdán egy gyenge hidegfront érkezhet, csökkenhet a ködös területek aránya. Csak kevés helyen alakulhat ki átmenetileg gyenge eső, zápor. Az északnyugatira forduló szelet északon élénk lökések kísérhetik. 14 és 20 fok között alakulhatnak a maximumok.

Állásajánlatok Kaposváron