Automatákkal irányítják a járóbetegeket február 1-től a kaposvári kórházban

Február 1-én elindul az új Járóbeteg Irányítási Rendszer a Belgyógyászati Tömbben a Kaposi Mór Oktatókórházban Kaposváron. 

Aki tehát február elsejét követően a Kórház belgyógyászati épületében található valamelyik járóbeteg-szakellátására érkezik előzetes időpontfoglalás alapján, a két kihelyezett sorszámkiadó automatánál tud számot húzni TAJ-kártya számának megadása után.

Ezután az automaták közelében található Betegfelvételi Irodánál kell jelentkezni, ahol megtörténik az adategyeztetés és minden szükséges adminisztráció. Ezt követően a falakra kihelyezett kijelzők mutatják a szakrendelésekre történő behívást. Akik előzetes időpont nélkül érkeznek, a Betegfelvételi Iroda munkatársainál tudnak időpontot egyeztetni.

Hol találhatók az új automaták?

- D épület bejárat (labor felől) földszinti pult

- Kardiológiai szakrendelés korábbi bejelentkező pult

Mely szakrendelések érintettek?

- általános belgyógyászat

- diabetológia

- endokrinológia

- hematológia

- kardiológia

- nephrológia

 

Az új Járóbeteg Irányítási Rendszer (JIR) az Országos Kórházi Főigazgatóság koordinálásával kerül 2024 folyamán, több lépcsős rendszerben bevezetésre a Kórház valamennyi szakrendelésén. Az új időpontfoglaló és behívó rendszer célja, hogy minél hamarabb kapjanak időpontot a betegek a vizsgálatra, és minél kevesebbet kelljen várakozniuk a rendelőben.

Állásajánlatok Kaposváron