Gasztronómiai elismerést kapott a Giorgio étterem

Turul gasztronómiai díjat kapott a Giorgio Étterem és Pizzéria Toponáron. A Turul rangsor azért jött létre, hogy kiválassza és bemutassa a legjobb cégeket.

 

A Turul rangsorba a környék legjobb vállalkozásaiat az interneten közzétett vásárlói értékelések alapján választják ki az alábbi kritériumok alapján. Összesítéseket végeznek a közösségi médiából származó értékelésekből, és az ügyfelek minősítését tartalmazó szakmai webhelyekről. Ahhoz, hogy valaki tagja lehessen a projektnek, az átlagos értékelésnek legalább 8/10 pont kell, hogy legyen. A Giorgiot  8,6 pontra értékelték a vásárlók, amely kiváló eredmény. 

Hársházi Zsolt a Giorgio tulajdonosa elmondta,  örülnek a díjnak, hiszen nekik az a legfontosabb, hogy a vendégek elégedettek legyenek ez a visszajelzés pedig azt mutatja, hogy ez valóban így is van. 

-Nekem nagyon fontos, hogy a vendégeink jól érezzék magukat nálunk – magyarázta Zsolt. – Én ahhoz tartom magam, hogy a vendégnek mindig igaza van ezért bármilyen panasz vagy probléma felmerül, akár az étteremben akár a kiszállításnál azt mindenképpen orvosoljuk. De szerencsére erre nagyon ritkán kerül sor, hiszen, akik a Giorgioban esznek elégedetten és főleg jóllakottan távoznak tőlünk. A személyzet és én is nagyon odafigyelünk arra, hogy a vendégeink minden kívánságát teljesítsük, nekünk ez az első. 

 

Időpont: 
kedd, 2021, november 16 - 13:43

Facebookos játékaink szabályzata