Sokak számára az adventi időszak az egyik legstresszesebb része az évnek. Pedig pont ilyenkor kellene lecsendesedni, ünnepet várni, boldognak és nyugodtnak lenni, ehhez képest sok munkahelyen ilyenkor van a legnagyobb hajtás.
Ha mindez még nem lenne elég az ünnepi készülődés nyűgei is sokaknak nagy terhet jelentenek. Az ajándékvásárlás, a takarítás, a fenyőfa beszerzése, az ünnepi menü kitalálása és megfőzése megannyi feladat, ami nem csupán az időnket rabolja el, de nem kevés feszültséget ró az emberre. Az anyagi részéről nem is beszélve.
Mit lehet tenni ilyenkor? A legjobb, ha megpróbáljuk elengedni, ami nem fontos, és nem akarunk mindent tökéletesen megcsinálni. Sőt ha van olyan feladata az ünnepnek, amit másra is rábízhatunk, akkor tegyük meg, hiszen ilyenkor nem csak türelemből, hanem az időből is kevés van. Ez utóbbi pedig hihetetlen érték. Éppen ezért ha úgy döntünk, hogy profikra bízzuk az ünnepi tálak elkészítését és a sütést, főzést nagy szívességet tehetünk nem csak magunknak, hanem szeretteinknek is. Hiszen így megmarad nagyon sok idő, nem kell bevásárolni, nem kell betenni a hűtőbe, aztán kivenni a hűtőből, felszelni, bepácolni, meghámozni, az edényeket elmosogatni. Csak meg kell rendelni és kényelmesen hátradőlve élvezhetjük a finom ízeket, ahelyett, hogy a konyhában robotolnánk.
Idén a Giorgio étterem és pizzéria is várja a megrendeléseiteket. Bőséges és finom karácsonyi táljaik biztosan sikert aratnak majd, és külön öröm, hogy nem kell vele dolgozni. Válasszátok akár a sültes, akár az extra vagy a haltálat biztosan nem fogtok csalódni, de emellett töltött káposztát és halászlét is tudtok rendelni.