A Husew új táskája összeköti a generációkat

Egyik kedvenc hazai táskamárkánk a Husew, amiről már korábban is írtunk itt az oldalon. Sztanyó Brigivel a vállalkozás tulajdonosával arról beszélgettünk, hogy mi történt velük az elmúlt időszakban. 

 

Mi történt a Husew háza táján az elmúlt időszakban? 

Elég sok minden történt azóta, hogy nem beszéltünk. Vannak pozitív és sajnos negatív dolgok egyaránt. A tavalyi korlátozások nem tettek jót a márkának. Sok mindent újra kellett gondolni, és e szerint kellett tervezni. Sajnos több hazai alkotó is jegelni kényszerült a saját vállalkozását. Mindig szomorú ezt látni, hiszen sok évnyi munka és energia van egy -egy brand mögött. 

Örök optimistaként viszont bízok abban, hogy ez is csak egy rossz periódus, és ebből kell építkezni, és kihozni a lehető legjobbat.

 

Mennyien és kik keresik a táskáitokat?

A termékeim jelentős többsége a nők körében lel gazdára a fiatal és közép korosztályt mozgatja meg jobban. Idén még egy új helyszínen elérhetőek a termékek ez pedig a Szimpla Design shop. Az üzlet pont a Szimpla Kert mellett van, így a nyüzsgő, pörgő hangulat garantált.  

Jelenleg is azon dolgozom, hogy minél több emberhez eljussanak a termékeim.

 

Megjelent-e új terméketek? 

Így van, most már elmondhatom, hogy évente bővül a kínálat egy-egy új modellel. A brand alap mottója „ Rád szabva” ezt a vonalat erősítve igyekszem igazodni a vásárlóim igényeihez, és beépíteni azokat az új darabokba is.  

 

 

Mi ez az új termék és miért pont ezzel gazdagítottátok a táskakínálatot? 

Az új termék a Lyspot névre hallgat. Az alapkoncepció egy olyan forma létrehozása volt, amelyet mindenki magáénak érez. Olyan táskát szerettem volna, ami generációkat köt össze. Amit szívesen hord a fiatal a közép és az érettebb korosztály is. Egy csajosabb táska fazon megalkotása volt a feladat, ahol a nőies vonalak jobban érvényesülnek.

Elvem, hogy minden apró darabnak meg van a maga helye. A roll-up hátizsákok készítésénél használt felesleges anyagdarabokat mindig félre teszem, ezeket szerettem volna felhasználni. Minimális anyagveszteséggel dolgozok, a zero waste vonal mentén. Így jött létre egy olyan többfunkciós táska, aminek tartalma bővíthető. Hordható kézben, vállon, de akár háton is. Az eddigi darabjaimtól eltérő, mert méretét tekintve kisebb a megszokottnál. Mégis a bővíthető funkciójának köszönhetően, minden nálunk lesz napközben amire szükségünk van egy átlagos napon. 

 

Készültök-e valamire a jövőben?

Idén szeretném még több helyszínen bemutatni a táskáimat, nem csak üzletek polcain viszont látni. Hosszú szünet után végre személyesen is találkozhatnak velem és termékeimmel a Wampon. Ezen a héten vasárnap (04.10) várok mindenkit sok szeretettel Budapesten a Bálnában, ahol sok újdonsággal és kedvezményes darabokkal készülök. 

 https://husew.hu/

Időpont: 
hétfő, 2022, április 4 - 13:19

Állásajánlatok Kaposváron