Ezért szeretjük, de inkább imádjuk a Husew táskáinkat

Sztanyó Brigi fantasztikus táskáival az interneten találkoztam először és első látásra beleszerettem ezekbe a gyönyörű alkotásokba, mivel ezekre a táskákra bátran lehet mondani, hogy alkotások.

 

Brigi Husew márkanév alatt forgalmazza egyedi és kézzel készített termékeit, rengeteg szemet gyönyörködtető változatban. Sokféle szín és anyag közül lehet választani, amelyet személyre szabnak, így nem csak szép, hanem az igényeidnek tökéletesen megfelelő terméket vehetsz majd végül kézbe. 

 

Amikor az első táskát rendeltem engem el is bizonytalanított a rengeteg féle variáció, nagyon sokáig gondolkoztam, hogy milyen színösszeállításban és anyagokból rendeljem meg a hátizsákot, amelyhez hasonlót egyébként már nagyon régóta kerestem. Nem tudom, mennyien hordanak magukkal laptopot, vagy más viszonylag súlyos eszközt, aki viszont igen, szerintem már tapasztalta, hogy válltáskákban hordani egy notebookot bizony hosszabb távon meglehetősen megterhelő feladat. Előbb utóbb megfájdul az ember háta vagy válla, vagy csak simán kényelmetlen lesz, ezért személy szerint én a hátizsákos megoldást részesítem előnyben. De megfelelő hátizsákot találni nem is olyan egyszerű... 

Hiszen több probléma is felmerül, egyrészt, hogy ezek a divatos városi hátizsákok ha jól is néznek ki elég kicsik és hosszabb távon nagyobb súlyt nem lehet velük cipelni, mert elszakad a varrás vagy az anyag. Amelyik pedig strapabíró, az nagyon sportos, amolyan kirándulós hátizsák, ami nem igazán tetszik. A Husew roll up hátizsákjai viszont strapabírónak tűntek és még jól is néztek ki így nagyon megörültem, mikor megtaláltam. 

Amikor pedig hosszas fejtörés után kiválasztottam a nekem leginkább tetsző darabot úgy éreztem nem fogok csalódni. Örömmel jelentem, hogy nem is csalódtam. A táskát már fél éve használom, van hozzá párnázott vállpánt és külön fakk a laptopnak, és teljes mértékben beváltotta a hozzáfűzött reményeket. Egyrészt jól néz ki és nagyon menő, már sokan megdícsérték és megkérdezték, hogy hol szereztem be. Másrészt strapabíró, miután három hónapja hurcoltam magammal mindenhová, valaki azt hitte, hogy még új. Kényelmes, praktikus, a roll up fazon miatt nagyon trendi és még sehol nem lazult meg a varrás, pedig ha megpakolom, van súlya. 

 

Reni kicsit más élethelyzetben van, mint én, hiszen egy aranyos totyogó büszke anyukája, így ő is jól megpakolja a táskát, ha elindul hiszen a csöpp kislányra is gondolnia kell. Neki ez a véleménye a hátizsákokról:

"Mindig is vágytam egy olyan táskára, amibe szemérmetlenül sokat lehet pakolni és mégis jól néz ki, kisgyermekes szülőként ez az igényem még inkább adott volt. Ez a táska szép, strapabíró és kényelmes viselet. Sokan megfordulnak utána az utcán és kérdezgetnek róla. Annyira nagy a belseje, hogy egy bevásárlás bőven elfér benne, mégsem érzem azt, hogy leszakad a hátam. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a táskákat."

Szóval, ha minőségi és különleges táskát szeretnétek Sztanyó Brigire számíthattok.

Weboldal: http://husew.hu/ 

Időpont: 
csütörtök, 2021, október 28 - 18:21